Over mij

Hello, it’s me! Hieronder lees je wat meer over mij en mijn passie voor vastgoedstyling. Enjoy!

Over mij

Hello, it’s me! Hieronder lees je wat meer over mij en mijn passie voor vastgoedstyling. Enjoy!

Even voorstellen

Mijn naam is Annelie de Groot.

En zoals mijn bedrijfsnaam het al zegt, woonachtig in de mooiste provincie; Zeeland! Gek op interieurs en vastgoed. Vandaar dat dit werk helemaal in mijn straatje past. Verder hou ik heel veel van mijn man, dochtertje, Lily de poes, kringloopwinkels en bloemen 🙂

Naast mijn dagelijkse werk op kantoor, begon het bij mij te kriebelen om toch wat te doen met mijn liefde voor interieur. Daarom heb ik in 2023 toch de stap gewaagd en heb ik de Vastgoedstyling Opleiding gehaald. Op 24 april 2023 ben ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en nu kan het feestje beginnen.

Dit even in het kort over mij! Wie weet tot snel!

 

Wat ik precies doe?

Wat is een vastgoedstylist precies? En wat is het verschil met een interieurstylist?

Allemaal logische vragen. Ik zal het een beetje in Jip-en-Janneke-taal uitleggen. Verder zal ik altijd duidelijk in een kennismakingsgesprek uitleggen wat mijn diensten inhouden en wat er mogelijk is. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op 🙂

Vastgoedstyling is met een relatief laag budget een woning voor de verkoop/verhuur gereed maken. Het doel is de woning of het pand aantrekkelijk te presenteren voor potentiële kopers of huurders. Dit kan gaan om je eigen woning, maar ook om een bedrijfspand of kantoor.

En dan nog het verschil. Om het simpel te houden: een vastgoedstylist maakt van een thuis een huis, een interieurstylist van een huis een thuis. De doelgroep is voor een vastgoedstylist de potentiële kopers, waarbij een interieurstylist kijkt naar de stijl en wensen van de bewoners zelf. Ook is de periode veel korter bij vastgoedstylisten en het budget een stuk lager en is het rendement vooral van groot belang.

Zo. Ik hoop dat het nu een stuk duidelijker is geworden. En anders, let me know!

Certified vastgoedstylist

Sinds kort ben ik gecertificeerd vastgoedstyliste! Dat betekent dat ik de opleiding vastgoedstylist met goed gevolg heb afgerond. Hierdoor ben je er van verzekerd dat ik iedere woning voor de verkoop kan presenteren en als professional te werk ga. 

Wist je dat
een optimaal gepresenteerde woning

0 -
0 %

&

0 -
0 %

Sneller verkoopt

Een hogere opbrengst heeft

Wist je dat
een optimaal gepresenteerde woning

0 -
0 %

Sneller verkoopt!

En dat

0 -
0 %

een hogere opbrengst heeft.

Contact

Meer informatie of een afspraak inplannen?
Neem vrijblijvend contact met mij op!

    *

    *

    *

    *

    Scroll to Top